#IGLCoatingsAegis

IGL Coatings Aegis, A Clear Finish!

Ecoclear Aegis on grafeeninanohiukkasilla vahvistettu silikonihybridihartsipohjainen 2K pinnoitemaaliliuos. Luotu erityisesti suojaamaan erittäin syövyttävältä ympäristöltä (C5). ISO syövytysluokitustaulukko määrittelee kuusi rasitusluokkaa (C1 - erittäin alhainen, C2 - matala, C3 - keskitaso, C4 - korkea, C5 - erittäin korkea, CX - äärimmäinen). C5 = teollisuusalueet, joilla on suuri altistuminen saasteille, rannikko- ja meriympäristöt.

Perinteisissä korroosionestopinnoitteissa käytetään usein paksuja maalipigmenttejä, jotka usein peittävät koko pinnan läpäisyn estämiseksi. Valitettavasti tämä vaikeuttaa korroosion tunnistamista ja paikallistamista varhaisessa vaiheessa. Tässä Aegis loistaa kirkkaana korroosionestopinnoitteena.

Useat tekijät voivat vaikuttaa suojapinnoitusjärjestelmän huononemiseen. Kuten sää, läpäisy, pintojen stressi ja biologiset vaikutukset. Nämä tekijät voivat toimia rinnakkain arvaamattomien katastrofaalisten tulosten kanssa, joten oikean suojausjärjestelmän valinta on ratkaisevan tärkeää.  

IGL Coatings Aegis on markkinoiden yksi parhaimpia suojia korroosiota vastaan. Sen vihreämpi koostumus suojaa ja viivyttää korroosiota pidempään kuin perinteiset ratkaisut. Varhaiset korroosion merkit voidaan helposti havaita, koska Aegis on läpinäkyvää. IGL Coatings Aegis säästää huomattavasti aikaa, ylläpitokustannuksia ja onnettomuuksia ennaltaehkäisevillä toimilla. 

IGL Coatings Aegis on seuraavan sukupolven korroosionestosuoja, vahvoilla ominaisuuksilla: 

  • Läpinäkyvyys - Havaitse korroosion merkit ennen kuin siitä tulee ongelma 
  • Kevyt - Vähemmän tuote raaka-ainetta käytetään lisäämään suojaa ja vähentämään kohteen painoa
  • Äärimmäinen kestävyys - testattu 3000 tunnin ajan, suolasuihku kammiossa 
  • Turvallinen käyttää - Ekologinen ja ilman VOC-kemikaaleja 
  • Itsepuhdistuva - optimaalinen hydrofobisuus, joka vaatii vähemmän huoltoa