#IGLCoatingsEclipse

IGL Coatings Eclipse, Puhtaamman Teollisuuden puolesta!

IGL Coatings Eclipse -tuotteessa on koostumus, joka luo kerroksen puhdasta kristallimaista 10H kovuusluokan pinnoitetta suojaamaan samalla säilyttäen upean kiiltävän pinnan. IGL Coatings Eclipse on nanokeraaminen pinnoite, joka on kehitetty erityisesti suojaamaan korkeita UV-aaltoja, lämpötilan vaihteluilta, raskaita kemikaaleja, teollisuuden saasteita, suolaa, öljyjä ja sää olosuhteita vastaan - samalla pitäen tuotteen täysin luontoystävällisenä.

Uniikilla IGL Coatings laboratorion kehittämällä nanoteknologialla syntetisoitu Eclipse tarttuu ja siloittuu voimakkaasti lasi, betoni, metalli, puu, muovi, akryyli, lakka ja usealle muullekin pintamateriaalille. Pinnoite voidaan levittää kylpyhuoneissa lattialaatoille, kuitenkaan liukastamatta niitä. Ecocoat Eclipse on kolmannen osapuolen tekemissä testeissä varmistettu käytettäväksi kaikissa merisovelluksissa, työkoneissa, lentokoneissa, kylpyhuoneissa, autoissa ja yleisesti teollisuudessa.

IGL Coatings Eclipse on yksi tehokkaimpia pinnoitteita markkinoilla joka soveltuu hyvin haastaviinkin olosuhteisiin.

Tämä ympäristöystävällinen teolliuuspinnoite on askel kohti tulevaisuutta ja ympäristölle haitallisten myrkyllisten suoja-aineiden jättämistä historiaan.