#IGLCoatingsKenzo

Kenzo, Täysin oman kategoriansa pinnoite! 

Grafeeninanohiukkasilla kuorrutettu, 2-komponenttinen KENZO sisältää 100% aktiivisia pinnoite raaka-aineita, mutta 0% haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC).

Se luo maalipinnalle tai muulle käsitellylle pinnalle paksun (5-10μm) ja kovuusasteeltaan 10H suojakerroksen, joka syventää sävyjä entisestään. Kenzon vertaansa vailla oleva kirkkaus ja kiilto säteilevät täyteläistä ja luonnollista hehkua, joka muistuttaa tilaustyönä valmistettua vahaa ja sen suojakerros kestää yli 12 kertaa pidempään kun vahat.

Kenzon erikoisuuksiin kuuluu äärimmäinen kalkin- ja kemikaalien kestokyky, jotka ovat monelle pinnoitteelle myrkkyä. (1-14ph)

Kenzo on usean vuoden kehitystyön lopputulos  ja se on kehitetty Käyttäjäturvallisuuden, Laadun, Toimivuuden, Ekologisuuden ja Kestävän Kehityksen yhdistävällä ajatuksella. Tästä syystä olemme valinneet siihen vain parhaimmat raaka-aineet mitä markkinoilla on saatavilla.

Kenzo sisältää useampaa omassa laboratoriossamme kemiallisesti erikseen muunneltua Sio2 olomuotoa, hyvin tiheää Mikrokiteistä Titaanidioksidia(Tio2) sekä Grafeeninanohiukkasia. Mutta tämän lisäksi IGL Coatings Kenzo on paranneltu Timantti Partikkeleilla, Diamond Infusion-Teknologian avulla.

Kenzo on myös saanut useita arvokisa palkintoja ja sertifikaatteja. Mm. TÜV Rheinland, Nanoverify, Graphene Tech Verified ja Green Tech.


#It's All ABout The Kenzo!

Kenzo, Ammattituote!

Kenzo on Ammattituote, sitä ei luovuteta kenellekään muulle kuin erikseen koulutetuille IGL Coatings Käsittelypisteille.

Kenzo, Palkinnot!

Kenzo on toistuvasti yllättänyt kestävyydellään, jopa tutkimuslaitosten alan ammattilaiset. Kenzo on ilmoitettu mukaan useaan testiin ja tuotekilpailuun, mistä jokaisesta olemme saaneet hyvät arvosanat.

Viimeisimmät Palkinnot 2021:

IGL Coatings Kenzo palkittiin kultamitalilla International Innovation Awards 2021 -tapahtumassa (IIA 2021) ja Kroatian kansainvälisellä ansiopalkinnolla 2021 uusimmasta Ecocoat Kenzo Graphene Reinforced. innovaatiostaan.

IGL Coatings Kenzo Graphene Reinforced, Sai myös 2. Toisen sijan iCan 2021 Awardseissa Kanadassa. 

Mikä on iCAN Awards?

iCAN on Kanadan tärkein tapahtuma maailmanlaajuisille keksijöille, joka on osoittanut jatkuvaa kasvua ja parantumista ensimmäisestä julkaisustaan ​​vuonna 2016 verrattuna viime vuoden 5-vuotisjuhlaan vuonna 2020. Tämän vuoden iCAN 2021 "The 6th Edition" oli jälleen kerran tapahtuman korkein ennätys. Mm. Osallistujien, Maiden ja Yhteistyöorganisaatioiden kokonaismääränä.

iCAN:in päätarkoitus on rakentaa erityinen kokoontuminen, joka yhdistää maailmanlaajuisesti keksijöiden luovuuden ja innovaatioaloitteet tarjoamalla jokaiselle loistavan mahdollisuuden esitellä kehitystänsä, teknologiaansa, laajentaa kansainvälistä verkostoaan, liiketoimintaansa, edistää keksintöjä ja tutkimuksia.