#IGLCoatingsMarine

IGL Coatings Marine, Puhtaampien vesistöjen puolesta!

IGL Coatings Marine -tuotteessa on koostumus, joka luo kerroksen puhdasta kristallimaista pinnoitetta suojaamaan samalla säilyttäen upean kiiltävän pinnan. IGL Coatings Marine on nanokeraaminen pinnoite, joka on kehitetty erityisesti korkeita UV-aaltoja, lämpötilan vaihteluilta, raskaita kemikaaleja, teollisuuden saasteita, suolaa ja meriveden kestävyyttä varten - samalla pitäen tuotteet täysin meriystävällisenä. 

Uniikilla IGL Coatings laboratorion kehittämällä nanoteknologialla syntetisoitu Marine tarttuu ja siloittuu voimakkaasti gel-coat- ja alumiinipinnoille sekä polyuretaani- ja akryylimaali pinnoille. Pinnoite voidaan levittää vesilinjan ylä- tai alapuolelle kuitenkaan liukastamatta esimerkiksi kävelysiltoja. Ecocoat Marine on kolmannen osapuolen tekemissä testeissä varmistettu käytettäväksi kaikissa merisovelluksissa, kuten veneissä, vesi jeteissä, laivoissa, aluksissa ja vesirakenteissa, kuten laitureissa ja kellukkeissa.

IGL Coatings Marine on asennettavissa myös akryylipohjaisten myrkkymaalien päälle, jolloin hankalaa maalinpoisto prosessia ei tarvita.

Tämä ympäristöystävällinen vesistöpinnoite on askel kohti tulevaisuutta ja ympäristölle haitallisten myrkkymaalien jättämistä historiaan.