Trim 30ml

Ecocoat Trim on teknologisesti hyvin edistynyt REACH-vaatimusten mukainen keraaminen pinnoite mikä on suunniteltu suojaamaan kaikki ulkopuoliset maalaamattomat muovi/kumiosat. Luo kemiallisen sidoksen, joka palauttaa haalistuneiden muoviosien tummuuden, ja suojaa tehokkaasti uudelleen haalistumiselta. Lisää myös lian ja veden hylkivyyttä helpottaen puhdistuvuutta. Kesto keskimääräisellä ajomäärällä 24-36kk.
Ominaisuudet:
- Tuote: Ecocoat Trim
- Käytetään: Tummien muovipintojen pitkäaikaiseen
suojaamiseen (mm. autojen ajovaloumpiot)
- Kovuus: H6
- Pakkauskoko: 30ml
- Kesto: 24-60kk / 80.000-100.000km
- Kemikaalikesto: 1-14ph
- Kulutus: 2-3ml/m2
- Paksuus: 0.5um
- Aktiivisia ainesosia: 60%
- Lämmön kesto: <200°C

- VOC pitoisuus: 70gm/l
- Self- Cleaning: Kyllä
- Eheyttää haalistunutta muovia hyvin voimakkaasti
- Palauttaa alkuperäisen tummuuden muoviin
- Estää pintaa haalistumasta
- Pakkauksen sisältö: 1x 30ml Trim pinnoite, kumihanskat, levitin, levitys liinat, precoat 100ml ja spray päät.
Pika opas:
1. Tee muovipinnalle perusteellinen puhdistus ennen käsittelyä. 2. Puhdista pinta vielä IGL Coatings Precoatilla, ennen pinnoitusta.
3. Annostele pinnoitetta puhtaalle ja kuivalle silkkiliina levittimelle ja levitä ohut kerros siksak-liikkein (#) ja hyvin kevyesti painaen. Itse pinnoite on väritöntä, mikäli levittäessä muovipinnalla tai levittimessä näkyy jotakin ylimääräistä (likaa, pikeä, liimaa, etc), pintaa ei ole riittävän hyvin puhdistettu!4. Pyyhi levityksen ylimääräinen aine 30s-1 minuutin jälkeen pois erillisellä, kuivalla ja puhtaalla mikrokuituliinalla. Apuna on hyvä käyttää useampaa mikrokuituliinaa. HUOM! Pyyhkiessä ei tarvitse painaa kovasti, hellästi käden omalla painolla.5. (Vinkki!) Jos pinnoite ehtii kovettua pintaan, sitä voidaan pehmittää levittämällä pinnoitetta uusi kerros kovettuneen pinnoitteen päälle. Tämän jälkeen käy alue uudelleen läpi puhtaalla mikrokuituliinalla.6. Anna pinnoitteen kuivua(cureta) vähintään 12 tuntia (n. 20-26°C) ennen ulos ajamista, jos mahdollista niin pinnoitteen olisi parasta kuivua n. 24 tuntia. Älä pese pintaa vedellä(painepesurilla), ennen kuin käsittelystä on kulunut vähintään 7 päivää. Pesuaine pesu vasta 14 päivän jälkeen.7. 14 päivän jälkeen pinnoite on täysin kuiva ja kovettunut. 14 päivän jälkeen pinnoitetun pinnan voi pestä pesuaineilla.

69,90 €