#IGLTakuuehdot

Mahtavaa! Olet valinnut IGL Coatings pinnoitteemme suojaamaan sinun autoasi, venettäsi tai työkonettasi. 

Tällä sivulla käydään läpi IGL Coatings pinnoitteiden takuuehdot, koskien autoja, veneitä ja työkoneita. Erittelemme myös kaikki ylläpito- ja huoltovaatimukset sekä kaikki muut seikat, jotka liittyvät tuotteidemme takuuseen.

Toisin kuin monet markkinoilla olevat pinnoitevalmistajat, IGL Coatings haluaa tarjota asiakkailleen merkitykselliset takuuehdot, jotka antavat heille luottamusta valita tuotteemme ajoneuvonsa, veneensä tai työkoneensa suojaamiseksi.

Takuun tarjoamiseksi on tärkeää myös ymmärtää, että pinnoitteemme on suunniteltu tilanteen mukaan korjattaviksi ja vuositasolla 1-3 kertaa huollettaviksi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että on tärkeää myös huoltaa pinnoitetta oikein, jotta pinnoite kestää pitkään. Monesti jopa pidempään mitä itse takuu!

IGL Coatings pinnoitteiden kesto on parhaimmillaan, kun siitä huolehtii hyväksytty IGL Coatings-käsittelypiste, joka on koulutettu asianmukaisesti huoltamaan ja ylläpitämään meidän pinnoitteitamme. Suosittelemme ylläpitohuoltoa 1-3 kertaa vuodessa, riippuen kohteesta.

Huom. Vaikka takuuehdoissa käsitellään ajoneuvoja, veneitä ja työkoneita. Pätevät takuuehdot myös muihin erikoiskohteisiin.   
Huom. Kalkki ja muut mineraalit ovat tunnetusti kaikkien pinnoitteiden vihollisia. Pinnoitteet menevät kalkista todella helposti tukkoon ja näin ollen eivät hylji enään vettä samalla tavalla kuin ennen. Jotta pinnoite ei menisi tukkoon, tulee auto aina kuivata pesujen jälkeen ja tarpeen tullen puhdistaa käyttäen IGL Coatings Delete-pesuainetta ja neutralisoida käyttäen IGL Coatings Wash-pesuainetta.

Ylläpito #1

Kun pinnoitteen asennuksesta on kulunut 2 viikkoa. Tämän jälkeen pinnoite on 100% valmis pestäväksi ja ylläpidettäväksi tarpeen mukaan.

Auto: Suosittelemme pesemään autosi ainakin 1-2 viikon välein. Pesumenetelmäksi suosittelemme vain käsinpesua ja käyttämään laadukkaita pesuaineita. Huom. Turhan vahvat pesuaineseokset tulisi vältää ja auto tulee aina kuivata pesun jälkeen.
Huom. Jos pinnoite on tukossa kalkista tai muista mineraaleista tulee se puhdistaa käyttäen IGL Coatings Delete-pesuainetta ja neutralisoida käyttäen IGL Coatings Wash-pesuainetta.

Vene: Suosittelemme pesemään Veneesi aina vesistä noston yhteydessä. Hyvin mieto esipesuaine tai liuotinpesuaine on riittävä mutta pinnat voi pestä myös käsin normaalilla autosampoolla.

Työkone: Työkoneita pestään yleisestikin todella harvoin, mutta toivomme silti työkoneen perusteellista pesua 1-2 kuukauden välein. 

Ylläpito #2

Kun pinnoite on ollut asennettuna tai viimeisestä ylläpidosta on n.6-12kk. Suosittelemme käyttämään pinnoitettua kohdetta ylläpitokäsittelyssä IGL Coatings-Käsittelypisteellä tai kutsumaan käsittelypisteen käymään pinnoituskohteen luona.

Jos jostain syystä pinnoite näyttää väsyneeltä tai jotain olisi vialla, suosittelemme ottamaan yhteyttä IGL Coatings- Käsittelypisteeseen ja menemään näytille. 

Huom. Jos ylläpitokäsittelyn hoitaa jokin muu yritys kuin IGL Coatings-Käsittelypiste. Se raukaisee takuun, emmekä ota vastuuta ulkopuolisen tekemistä vaurioista.

#Pesuaineet
Suosittelemme aina käyttämään pinnoitetuille pinnoille tarkoitettuja pesuaineita!
Tässä pieni lista ylläpitoaineista:

Ylläpito #3

Kun pinnoitteen takuuaika on täyttymässä. Suosittelemme ottamaan IGL Coatings-Käsittelypisteeseen yhteyttä ja pyytämään pinnoitteen tarkistuksen. Monesti pinnoite on takuun jälkeen myös vielä hyvässä kunnossa niinpä suosittelemme jatkamaan ylläpito toimintaa, kunnes pinnoite on kokonaan luovuttanut.

Kun pinnoite on luovuttanut kokonaan tai kulunut ajan kanssa pois. Suosittelemme pyytämään tarjousta uudelleen käsittelystä IGL Coatings-Käsittelypisteeltä.

Quartz 24kk/40.000km.
Quartz+ 36-48kk/60.000-80.000km.
Kenzo 48-60kk/80.000-100.000km.
Eclipse 12-36kk/Riippuen Kohteesta
Aegis 12-60kk/Riippuen Kohteesta.
Marine 12-60kk/Riippuen Kohteesta.
Titan 6-12kk/Riippuen Kohteesta.

#Takuuehdot

Näiden asioiden täytyy täyttyä jotta takuu pysyy voimassa.

 • Pinnoitteen tai takuunalaisen tuotteen täytyy olla asennettu IGL Coatings Käsittelypisteessä.
 • Pinnoitetta tai muuta tuotetta täytyy ylläpitää takuuehtojen asettamien sääntöjen mukaan.
 • Takuu ei korvaa: Kolarista tulleita vaurioita, Väärillä pesumenetelmillä tehtyä vahinkoa, Ylläpidon laiminlyönnin aiheuttamaa vahinkoa tai pintamateriaalien erillisiä vahinkoja.
 • Mikään pinnoite ei suojaa naarmuuntumiselta tai iskuilta. Pinnoitteet kyllä vähentävät mahdollista vahinkoa auton omaan pintaan, mutta pinnoitteet eivät ole 100% suoja kovia iskuja vastaan.
 • Jos pinnoitteemme tai muu tuotteemme epäonnistuu tehtävässään, tulee siitä ilmoittaa IGL COatings Käsittelypisteelle 7 päivän aikana sen huomaamisesta. Mieluiten se Käsittelypiste missä työ on teetetty.
 • Pinnoitteiden lopulliseen kestoon voi vaikuttaa monet asiat. Lopullisen kestoarvion antaa aina IGL Coatings Käsittelypiste.
 • Pinnoitettu kohde pitäisi tuoda vuodessa ainakin yhden kerran tarkastettavaksi IGL Coatings Käsittelypisteelle, missä tuote on asennettu. (Muuton tai vastaavan hyvän syyn takia, kohteen voi viedä toisellekkin Käsittelypisteelle)

#Ehdot & Vastuuvapauslausekkeet

IGL Coatings ei ota vastuuta, jos:

 • Pinnoitettua käsittelypintaa TAHALLAAN tai TAHATTOMASTI vahingoitettu tai laiminlyöty!
 • Hankaavilla tuotteilla on aiheutettu vahinkoa! (Esimerkiksi kiillotusaineet, Myllytys/kiillotus)
 • Auto ei ole kuivattu pesujen jälkeen ja kalkki tai muut mineraalit tukkivat pinnoitteen ja estävät sen hydrofobisuuden.
 • Turhan vahvoilla kemikaaleilla aiheutettu vahinko! Huom. Pinnoitettu pinta ei tarvitse hurjan vahvoja kemikaaleja puhdistuakseen.
 • IGL Coatings ei ota vastuuta, jos tällä sivulla olevia ehtoja, pyyntöjä ja opastuksia ei noudateta tai niitä laiminlyödään.

#Turvallisia ajokilometrejä, toivottaa IGL Coatings:in henkilökunta!